Het verhaal van het merk tijdens Hudson Brand Night
Hoe is die Gin hype begonnen, waar komen die smaak en nuance verschillen vandaan, wie heeft het recept bedacht, wat zit er eigenlijk allemaal in tonic en waarom is de ene tonic zachter dan de andere, van welk gedeelte van de koe komt het vlees waar je je tanden in zet.
Antwoorden op deze en veel andere vragen, krijg je tijdens de Hudson Brand Night. Iedere 2e vrijdag van de maand nodigt het restaurant een ambassadeur van een mooi product of merk uit om het verhaal erachter te vertellen. En wat is er mooier dan te horen hoe de passie tot stand is gekomen
In maart staat distilleerderij Onder de Boompjes uit Schiedam op het programma met hun assortiment aan high end jenevers en gins.
Een Fever-tree expert, bekend van haar prachtige tonic varianten zal in april achter de cocktail bar kruipen om signature cocktails te maken en alles te vertellen over hun brede assortiment en interessante geschiedenis.
De aftrap van de Brand Night in februari wordt gedaan door Arbouw Scharrelslager. De bekende Voorschotenaar neemt de BBQ mee, welke op het winterterras wordt opgesteld. Tijdens het grillen komen alle in’s & outs aan bod over rassen en duurzaamheid. Een genot om naar te luisteren en te proeven.
Reserveren voor de Brand Night is mogelijk via 071-200 4000.