Restaurant Hudson Coffee

adres:Nieuwe Beestenmarkt 23, 2312 CG Leiden

Lunch | Bakery | Take Away

About Hudson Coffee

Hudson Coffee is een heerlijke hang-out waar je  terecht kunt voor fresh brewed coffee’s, sweet stuff van de bakery en de heerlijkste lunchgerechten. Met gerechten als, Philly Cheese Steak Sandwich, Toast met Smashed Avocado en een line-up van burgers en tostini’s, komt ook bij Hudson Coffee de all American experience goed tot zijn recht. In a hurry? Alle gerechten van de kaart worden tevens met liefde ingepakt als take away lunch. Hudson Coffee bevindt zich direct naast het Hudson restaurant in Leiden.

Arrow topGreat bar, for great drinks

Deals & Events at Hudson Coffee

Openingstijden & Routebeschrijving:

Hudson Coffee

Routebeschrijving

Met de auto:

Kom je vanaf de snelweg A12 uit de richting Utrecht? Neem afrit 12a Bodegraven en ga bij Zoeterwoude-Rijndijk de A4 richting Den Haag op. Neem afslag Zoeterwoude-Dorp. Dan: Eerste rotonde rechts, op de t-splitsing links (Europaweg (N206)), rechts (Churchilllaan) en weer rechts de Haagweg op. Rij met het water aan je linkerhand door tot het Rapenburg. Ga linksaf het Kort Rapenburg op en rij door tot de Nieuwe Beestenmarkt.

Vanuit Amsterdam neem je op de A4 afrit 6 Hoogmade. Op de rotonde ga je rechts naar de Provincialeweg. Op de volgende rotonde weer de eerste afslag en op de volgende rotonde de derde richting de Oude Spoorbaan. Sla dan bij de tweede rotonde linksaf (Kooilaan). Ga op de t-splitsing rechts richting de Herensingel. Over de eerste brug links, dan de eerste rechts. Rij door tot de Lammermarkt. Ga linksaf net voor de Molenwerf. Weer eerste links is de Nieuwe Beestenmarkt.

Neem als je uit de richting Den Haag komt op de A4 afrit 7 Zoeterwoude-Dorp. Sla linksaf de Europaweg (N206) op, dan rechtsaf (Churchilllaan) en weer rechtsaf de Haagweg op. Rij met het water aan je linkerhand door tot het Rapenburg. Ga linksaf het Kort Rapenburg op. Weg rechtdoor vervolgen tot de Nieuwe Beestenmarkt.

Met het openbaar vervoer:

Vanaf Leiden Centraal is het ongeveer 6 minuten lopen.

Route
Nieuwe Beestenmarkt 23, 2312 CG Leiden

Hudson Coffee op Instagram

Instagram