Roast Department in Hudson Naaldwijk
Premium quality steaks, grilled by masterchefs!
Hudson Naaldwijk krijgt als eerste vestiging van de restaurantketen een Premium Roast Department. Naast het aanbod van Amerikaanse Food Classics en burgers wil Hudson zich meer gaan richten op premium quality steaks, beef en skewers van de grill.
Premium Quality Meat
Hudson heeft in de afgelopen periode een zorgvuldige selectie gemaakt van het beste vlees waarmee gewerkt gaat worden, zoals Sashi beef van het award winning Finse Freygaard label en mooie Argentijnse Rib Eyes van het Black Angus ras. De bereiding van deze mooie producten gebeurt op de waterbad grill. Hierbij wordt het vlees onder hoge temperatuur dichtgeschroeid, waarna het rustig in de oven kan verder garen. Door deze bereiding blijven alle sappen en smaken optimaal behouden en ontstaat de perfecte steak.
Sunday Roast
Paradepaardje van de Roast Department wordt de Hudson Roast Platter. Een proeverij voor twee personen met drie premium vlees gerechten, geserveerd met maïskolf, salade, frites, gepofte aardappel en drie sauzen.
Ervaring en passie in Naaldwijk
Chef-Kok René van Dam en manager Gijs Gooren van Hudson Naaldwijk hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van het concept en hebben veel product kennis en ervaring.