Zondag 24 september a.s. organiseert Hudson samen met Team Westland de 7e Hudson to Hudson Ride. Een geweldig, gezellig en sportief evenement. Het evenement dankt haar succes aan de feel good vibe tijdens start, finish en pitstops, waar de deelnemers door de Hudson medewerkers een warm onthaal krijgen en verwend worden met lekkere happen en drankjes. Met het inschrijfgeld voor de fiets -en wandelroutes wordt geld ingezameld voor de goede doelen en projecten van Stichting Team Westland.

Er worden twee fietstours georganiseerd en één wandeltour.


ROUTES

De fietsroutes (60 en 100km.) zijn niet uitgepijld (door te veel klachten vanuit diverse gemeentes over de pijlen op fietspaden)

We hebben de routes voor jullie klaar staan op GPS/GPX En kunnen via gangbare fietsnavigatie van bijv. Komoot, Garmin of Route.nl gereden worden.

Een (telefoon) houder op de fiets is dan sterk aan te raden. Deze investering is zeker de moeite waard: de navigatie Apps openen een wereld van de mooiste fiets en wandelroutes.


POWER RIDE

Een geheel nieuwe route dit jaar voor de Hudson Power Ride. De uitdagende route van 100 km gaat dit jaar via een korte stop bij Hudson Voorschoten richting Hudson Rotterdam. Je fietst vanaf Hudson Den Haag Zuid door het groene polderlandschap van Midden- Delfland naar Rotterdam, waar je via de Maasboulevard de centrum locatie van Hudson Rotterdam bereikt voor een welverdiende lunchstop. Je laat de Maasstad weer achter je om via een ludieke stop bij de Kuyper (Royal Dutch Distillers) terug door het groen naar de finish bij Hudson Den Haag Zuid te fietsen. Een te gekke, gevarieerde en uitdagende route!

Start 09.00 uur. Inschrijfgeld € 30,00 p/p

Route Power ride (100 km)

Klik hier voor GPX-bestand

Klik hier voor link naar Komoot

Klik hier voor link naar Route.nl


POWER LIGHT 

De Hudson Power Light is een sportieve route van 60 km voor de wielrenner of de recreatieve elektrische fietser. Je fietst vanaf Hudson Den Haag Zuid door het groene polderlandschap van Midden- Delfland richting de nieuwste vestiging Hudson Pijnacker. Voordat je hier een welverdiende lunch stop hebt verrassen we je nog ter hoogte van hockeyclub Rotterdam met een koffiestop. Vanaf Pijnacker fiets je door het groen richting de finish bij Hudson Den Haag Zuid waar een smakelijk Hudson burgertje op je wacht.

Start 09.30 uur. Inschrijfgeld: € 30,00 p/p

Route Power Light 60 km 

Klik hier voor GPX-bestand

Klik hier voor link naar Komoot

Klik hier voor link naar Route.nl


HUDSON WALK

De Hudson Walk is een wandelroute van 15 km. Er wordt een verrassende route uitgezet door de Westlandse natuur met een aangename pauzestop bij ’t Nederhofje in Honselersdijk om de route weer te vervolgen richting de finish bij Hudson Den Haag Zuid. 

Een sportieve, groene en verrassende route. Bij de inschrijving krijg je de route uitgeprint mee.

Start 10.30 uur. Inschrijfgeld: € 20,00 p/p


Bij de finish in Hudson Den Haag Zuid is het samen met alle deelnemers, familie en vrienden  genieten van een feest met veel gezelligheid en live muziek. Het gehele bedrag van je inschrijving komt ten gunste van Team Westland. Je doet mee aan een sportief evenement met een geweldige sfeer. Tijdens start, finish en pitstops, wordt je door de Hudson medewerkers warm onthaald en verwend met lekkere happen en drankjes, gesponsord door Hudson en leveranciers.              

Vragen over de Hudson Ride kunnen gemaild worden naar ride@restauranthudson.nl
Volg al het Hudson Ride nieuws op onze insta: @hudonstohudsonride


Finish borrel & diner

De Hudson Ride finish borrel is ondertussen legendarisch. Voor alle deelnemers staat een eerste drankje koud en wacht een heerlijk Hudson Burgertje. Gezelligheid alom met live muziek en mogelijkheid tot sportmassages. Ook familie en vrienden zijn van harte welkom om mee te genieten van dit feest.

 

Het is mogelijk om te blijven dineren. Het Team Westland drie gangen menu met heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten wordt geserveerd inclusief een drankje voor € 28,50 p/p.  

Hudson ride voor bedrijven 

Als bedrijf kun je met een team van medewerkers of relaties tegen gunstige voorwaarden meedoen aan dit gezellige event en is jullie bedrijf indien gewenst extra zichtbaar. Ook perfect als teamuitje!

Hudson Ride bedrijven arrangement   € 100,- p/p

(Team van min 6 personen)

 

  • Deelname aan de Hudson to Hudson Ride met keuze uit 60  of 100 km fietsroute of 15 km wandelroute 
  • Hudson to Hudson Ride Agu wielren shirt 
  • Gereserveerde plaatsen voor jullie team
  • Team Westland Diner arrangement 
  • Twee consumptiebonnen 
  • Bedrijfslogo op presentatie LED scherm Hudson Den Haag Zuid
  • Zakelijke factuur

 

Mail naar ride@restauranthudson.nl voor aanmelding van jullie team.

Team Westland

Het totaalbedrag van alle inschrijvingen wordt volledig overgemaakt aan Team Westland. De kosten voor de organisatie van het evenement en alle verstrekte consumpties worden door Hudson gesponsord.  Team Westland organiseert meerdere evenementen per jaar en ontvangt ook veel donaties het hele jaar door. De bestedingen worden zorgvuldig georganiseerd en gepubliceerd. Zo kun je via deze link bekijken waar alle donaties aan zijn besteed in 2021. https://www.teamwestland.nl/goede-doelen/goede-doelen-in-2021/

Bekijk donaties 2021