Restaurant Hudson Almere

adres:Belfort 2, 1315 VB Almere (in Citymall)

Almere means great food in English

(just kidding)

About Restaurant Almere

Hudson Almere is gevestigd op het gezellige horecaplein van winkelcentrum Citymall. De sfeer van het restaurant is urban & easygoing. Aan de wanden skulls en speciaal voor Hudson vervaardigde kunstwerken van artiest Tinus Teder. De eerste verdieping leent zich perfect voor private dining en celebrations. Kom genieten op ons terras of in ons restaurant van lunch, borrel of diner.

Arrow topGreat bar, for great drinks

Deals & Events at Hudson Almere

There is always something to celebrate!

Hudson biedt arrangementen voor groepen en speciale gelegenheden zowel zakelijk als particulier. De volgende arrangementen zijn mogelijk bij Hudson

We love to host your party

Openingstijden & Routebeschrijving:

Hudson Almere

Routebeschrijving

Met de auto:

Vanuit Utrecht neem je op de A27 afrit 36 Almere-Haven. Sla linksaf op de N305 en vervolg je weg op de S103. Sla linksaf de Cinemadreef op. Als je linksaf het water overgaat kom je op de Hospitaaldreef. Ga dan twee rotondes rechtdoor en volg de Krakeling tot de Krakelinggarage. Ons restaurant vind je achter de garage op het Belfort.

Sla vanuit Amsterdam van de A1 net voor Naarden af naar de A6 richting Almere. Neem afslag 3a en sla rechtsaf naar de Havendreef. Vervolg je weg en sla rechtsaf naar de 2e Beatrixpoort. Blijf de weg volgen en sla dan rechtsaf de Spoordreef op. Volg deze weg naar de Krakelinggarage. Ons restaurant vind je achter de garage aan het Belfort.

Met het openbaar vervoer:

Neem in Alkmaar of Amsterdam de intercity, of op Utrecht Centraal de sprinter, richting Almere Centrum. Vanaf dit station is het 7 minuten lopen naar ons restaurant aan het Belfort.

Route

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 12.00 - 22.00
Woensdag 12:00 - 22:00
Donderdag 12:00 - 22:00
Vrijdag 12:00 - 23:00
Zaterdag 12:00 - 23:00
Zondag 12:00 - 22:00
Belfort 2, 1315 VB Almere (in Citymall)

Hudson Almere op Instagram

Instagram